LUTJEBROEK

Zelfstandig wonen met zorg nabij in Lutjebroek, Noord-Holland. Huur nu jouw ideale woning bij Steenveste!

Ontdek AzaleAstaete in Lutjebroek

In het hart van Lutjebroek, tegen zorgcentrum Nicolaas, staat sinds 2011 een modern wooncomplex met 27 appartementen. Een gezellige plek voor zelfstandig wonen. De zorg kan geverd worden door de Omring of een andere thuiszorg organisatie. Om in aanmerking te komen, dient u een zorgindicatie hebben of ouder zijn dan 70 jaar.

Azaleastaete, is verbonden met zorgcentrum Nicolaas “De Omring”, biedt gecombineerde zorg voor wie niet meer thuis kan wonen. Het heeft drie blokken met elk drie woonlagen, lift, trappenhuis, en collectieve berging. De appartementen hebben 77 tot 101 m2 woonoppervlak, drie of vier kamers, en een royaal balkon of terras. Voorzien van moderne gemakken voor ‘zorg op maat’.

Gelegen in het schilderachtige Lutjebroek, biedt Azaleastaete natuurlijke schoonheid met sloten, parken en fietsroutes. Winkels, bushaltes, en voorzieningen zijn om de hoek, waaronder een supermarkt, bakker, slager, en kapper. Lutjebroek is een levendige kern met cafés, kerken, en diverse activiteiten in dorpshuis De Wurf. Hier geniet u van een actieve en sociale levensstijl.

Over AzaleAstaete

Ontdek comfortabel wonen in Lutjebroek, naast zorgcentrum Nicolaas. Ons moderne woon-zorgcomplex biedt 27 luxe appartementen, perfect voor een zorgeloos leven met toegang tot welzijn en zorg op maat. Geniet van ruime, lichte woningen, omringd door natuurlijke schoonheid en de levendigheid van Lutjebroek. Welkom in een nieuwe fase van zorgeloos wonen.

Natuurlijke Omgeving

Verken de betoverende omgeving van Lutjebroek, doorkruist door schilderachtige sloten en omringd door parken en fietsroutes. Ontdek het gemak van winkels, bushaltes en voorzieningen om de hoek. Hier ervaart u het beste van beide werelden: een rustige, natuurlijke omgeving waaronder het park ‘De Woid’ naast de deur en de levendigheid van een actieve gemeenschap. Welkom in de idyllische setting van Lutjebroek, waar wonen en genieten samenkomen.
 

Waar is AzaleAstaete

Steenveste blanc steenveste logo

Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen of opmerkingen over onze diensten of woningen? Neem gerust contact met ons op via dit formulier of stuur een e-mail naar service@steenveste.nl. Wij helpen u graag verder!

Steenveste Steenveste Lutjebroek AzaleaStaete 6