ZEVENHUIS

Zevenhuis is een groen, waterrijk bedrijventerrein met een natuurlijke aansluiting op de ruilverkaveling van het Westfriese landschap en ligt aan de toekomstige verkeersader N23. Hier is alle ruimte voor ambitie en ondernemersdrift met een gezonde dosis Westfriese arbeidsmentaliteit.

Lang verwacht
Zevenhuis was voorheen onderdeel van de gemeente Wognum. De Tweede Kamer heeft het gebied toebedeeld aan de gemeente Hoorn om te gebruiken als bedrijventerrein. Onderzoekbureaus hebben aangetoond dat vanuit ondernemers voldoende belangstelling bestaat voor Zevenhuis. Er is, zo zeggen de rapporten, al lange tijd geen nieuwe bedrijfsgrond beschikbaar in Hoorn. Daardoor is er sprake van een inhaalslag. Daarnaast verdient een stad als Hoorn het, vanwege haar grootte en economische positie in de regio, om een bedrijventerrein als Zevenhuis toe te voegen aan de bestaande werklocaties.

Publiek-Private samenwerking

Zevenhuis is een samenwerkingsverband tussen de gemeente Hoorn, de Scholtens Groep uit Wognum en Steenveste, ook uit Wognum. De Scholtens Groep is namens de partijen de trekker van Zevenhuis.

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.