KASTEELTORENS OEGSTGEEST

Zeg Oegstgeest en wat denkt u dan? Denkt u aan Zuid-Holland, landschappelijk gebied, kasteel Oud-Poelgeest, nabij de Randstad, water of zelfs aan wijlen schrijver Jan Wolkers (‘Terug naar Oegstgeest’)?

Oegstgeest, met ruim 22.000 inwoners, kent de laatste jaren een enorme aantrekkingskracht. Wonen in Oegstgeest is dan ook wonen in een groen, rustig en waterrijk dorp, maar toch centraal in de Randstad. Het dorp ligt in het groene hart, dichtbij de kust en de grote steden. Oegstgeest ligt naast Leiden met haar rijke cultuur en aanbod aan voorzieningen.

Als bewoner van plan “Kasteeltorens” heeft u naast een uitgebreid winkel- en restaurant aanbod ook de natuur met zijn vele recreatiemogelijkheden dichtbij. Vanuit Oegstgeest fietst of wandelt u zo naar bijvoorbeeld het natuurgebied de Kagerplassen. En wilt u genieten van de ondergaande zon of een middagje zonnebaden? Dan is het goed om te weten dat u in een mum van tijd op de stranden van bijvoorbeeld Katwijk, Wassenaar of Noordwijk kunt zijn.

Onderwijsinstellingen op diverse niveaus zijn goed vertegenwoordigd en naast Brede School “De Vogels” welke in de wijk gelegen is, bevinden zich verspreid over het dorp nog acht basisscholen. Voortgezet onderwijs wordt ook aangeboden in Oegstgeest op het Rijnlands Lyceum en het Teylingen College. Tot slot vindt u in Oegstgeest verschillende sportverenigingen en –gelegenheden waar u eventueel uw conditie prima op peil kunt houden.

Op dit moment zijn alle appartementen verhuurd. Indien u in aanmerking wenst te komen voor een appartement dan kunnen wij u op onze wachtlijst plaatsen. U kunt daarvoor contact opnemen met ons via het contactformulier (linksboven in uw scherm).

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.