UITGEEST

Wonen op een unieke locatie in Uitgeest


Aan de toekomstige Smallekamplaan in de woonwijk Waldijk te Uitgeest wordt het kleinschalige project “Waterman” met luxe appartementen gerealiseerd door Scholtens Projecten. De ligging is uniek door de waterrijke omgeving en uiterst praktisch: dichtbij uitvalswegen en dichtbij het station.

’Waterman’
Het project heeft de toepasselijke naam Waterman gekregen. Deze naam is gekozen door de unieke ligging van de appartementen, omringd door water. Het uitzicht vanuit de appartementen op deze locatie is weids, groen en waterrijk. Rietkragen en subtiele hoogteverschillen, afgewisseld met gazons, zorgen voor een optimale waterbeleving vanuit de appartementen. Waterman ligt in een waterrijke omgeving nabij het Alkmaarder- en Uitgeestermeer, met de stad op slechts een steenworp afstand.

Waterman is een heerlijke woonomgeving met een hoog kwaliteitsniveau van wonen en leven met eindeloze aanwezigheid van ruimte, lucht, water en groen. Waterman combineert stedelijkheid met het dorpse gevoel en de rust van de natuur.

Het project Waterman bestaat uit drie kleinschalige gebouwen die verschillend van grootte zijn. De appartementencomplexen A en B worden gerealiseerd door Scholtens Projecten. Alle appartementen zijn reeds verkocht.

Appartementencomplex C bestaat uit 24 appartementen en is bestemd voor het huursegment. Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor een huurwoning. Voor meer informatie en/of vragen kunt u een mail sturen naar waterman@steenveste.nl of neemt u contact met ons op via het contactformulier (linksboven in de hoek).

Alle appartementen worden standaard voorzien van luxe keuken en compleet afgewerkte badkamer en beschikken over een zonnige buitenruimte.

Iedere huurwoning krijgt een eigen parkeerplaats toegewezen.

Vanuit het appartement kunnen bewoners direct een boottochtje maken, met een wijntje en stokbroodje, naar het natuurgebied, het Uitgeestermeer of Alkmaardermeer.

Beste van beide werelden
Het beste van twee werelden komt hier samen; de gemoedelijke rust van het dorp en de gezellige drukte van de stad. In de directe omgeving is volop gelegenheid tot recreëren. Met een half uur fietsen ligt het strand van Castricum aan Zee aan je voeten. De duinen, bossen, het levendige centrum en ook het Uitgeester- en Alkmaardermeer bieden volop ontspanning. Van fietsen, wandelen, een terrasje pakken, varen, zwemmen tot picknicken; het is allemaal in de omgeving mogelijk.

En wanneer je zin hebt in een dag winkelen dan is de trein naar Alkmaar of Amsterdam zo genomen. Ieder kwartier vertrekt de Intercity naar Amsterdam en elk half uur naar Haarlem. In beide steden arriveer je in 30 minuten.

Wij maken gebruik van cookies
Om statistieken van deze website in Google Analytics bij te houden. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.